Potpuno nova Mazda3

Sportska i privlačna

Potpuno nova Mazda3

Pobuđuje vaše emo­cije čak i prije same vožn­je

Potpuno nova Mazda3 Hatchback upečatljiva je sa svojom moćnom, zavodljivom pojavom i sportskim dojmom. Dizajnirana je tako da u vama budi osjećaj da gledate umjetničko djelo, a ne automobil. Način na koji se svjetlo poigrava na gracioznim linijama stvara dojam kretanja, čak i kada automobil stoji na mjestu.

Vozna dinamika

Uživajte u boljoj Jinba Ittai povezanosti s automobilom te uzbudljivom upravljanju i voznoj dinamici zahvaljujući najnovijoj Skyactiv arhitekturi vozila. Nova karoserija čvršća je i učinkovitije prenosi energiju. Nove linije cijelom dužinom upotpunjuju okomite linije. Kontrola kotača djeluje intuitivno i moćno.
+ 9

Pogonski sklop

Odaberite 2,0-litreni benzinski motor Skyactiv-G s više snage koji ima sustav deaktiviracije cilindara i tehnologiju mild-hybrid, bolje performanse i odličnu učinkovitost. Dizelski motor Skyactiv-D 1.8 donosi smanjenu emisiju štetnih plinova te omogućuje opušteniju i živahniju vožnju.

MOTORI SKYACTIV

MOTOR BUDUĆNOST

Zahvaljujući Mazdinoj inovativnoj i odgovornoj tehnologiji motora možete pozitivno gledati na budućnost. Naši motori već su usklađeni sa standardima poput EURO 6d-Temp koji stupa na snagu 2019. Tehnologija koja to omogućuje dio je standardne opreme.

CJENOVNIK

SJEDNITE ZA UPRAVLJAČ

Provozajte se u potpuno novoj Mazdi3 i saznajte zašto je tako posebna