Potpuno nova Mazda3 Sedan

PROFINJENA I ELEGANTANA

Potpuno nova Mazda3 Sedan

SOFIST­I­CIR­ANA KVAL­ITETA, IZVANA I IZNUTRA

Potpuno nova Mazda3 Sedan poigrava se osjećajem elegancije i profinjenošću. Kreirali smo profinjenu karoseriju čiste elegancije pomoću dizajna Kodo i napredne tehnologije Skyactiv.

Pogonski sklop

Odaberite 2,0-litreni benzinski motor Skyactiv-G s više snage koji ima sustav deaktivacije cilindara i tehnologiju mild-hybrid, bolje performanse i odličnu učinkovitost. Dizelski motor Skyactiv-D 1.8 donosi smanjenu emisiju ispušnih plinova te omogućuje opušteniju i živahniju vožnju.

+ 8

"Vozna dinamika

Uživajte u većoj Jinba Ittai povezanosti s automobilom te uzbudljivom upravljanju i voznoj dinamici zahvaljujući najnovijoj Skyactiv arhitekturi vozila. Nova karoserija čvršća je i učinkovitije prenosi energiju. Nove linije cijelom dužinom upotpunjuju okomite linije. Kontrola kotača djeluje intuitivno i moćno.

SKYACTIV ENGINES

Zahvaljujući Mazdinoj inovativnoj i odgovornoj tehnologiji motora možete pozitivno gledati na budućnost. Naši motori već su usklađeni sa standardima poput EURO 6d-Temp koji stupa na snagu 2019. Tehnologija koja to omogućuje dio je standardne opreme.

CJENOVNIK

Sjednite za upravljač

Provozajte se u potpuno novoj Mazdi3 Sedan i saznajte zašto je tako posebna